Noèní úvahy
None

Musím si postěžovat

19. října 2003, 17:18


Usoudila jsem, že je dobrá věc, mít ICQ, a nainstalovala si ho.

Pravdivě jsem vyplnila všechny údaje, protože se domnívám, že nemám co skrývat. A těšila jsem se, že se můj adresář zaplní lidmi, které už z blogů znám a budu s nimi moci být v lepším kontaktu. Také svoje ICQ 272688229, nick didactylos, dávám tímto svým čtenářům ve známost.

Ale hned na začátku jsem byla překvapena tím, že se začali ozývat mužové, kteří na netu loví staré ženy a nabízejí se jim jako milenci. Tak nevím, zbláznila jsem se já, nebo oni? Pro všechny bohy starověku a novověku, jaký to má smysl? 

linkuj.cz vybrali.sme.sk

Rubrika: ...jen tak mimochodem  |  Autor: didactylos
Osobní komentáře prosím směrujte na email.


Komentáře

Márinka (19.10.2003, 18:23:17): Své
ICQ jsem ti právě poslala. Taky jsem v tomto oboru začátečník, tak snad ti to dojde. A z těch "pánských" nabídek si nic nedělej. Tím snad musí projít všechny nové kontakty. Stačí je ignorovat a za pár dní budeš mít klid. :o)

svetlo (20.10.2003, 09:02:51): nejlepsi je
zakazat indikaci stavu "online" pro neautorizovane osoby. trochu to pomuze

didactylos (20.10.2003, 12:11:38): 2svetlo
ale to bych nebyla viditelná ani pro lidi, se kterými bych se chtěla potkat a zatím je nemám v adresáři. Budu to brát z té lepší stránky. Řekla mi dcera, že můžu být ráda, že o mne někdo jeví zájem :o)))

SuE (20.10.2003, 14:52:26 - WWW):
no ale kdybys nevyplnila věk, tak bys dostávala nabídky i od těch, co jedou po mladých :-)

didactylos (20.10.2003, 15:37:14): 2sue
Chceš tím naznačit, že častou náplní ICQ je vyhledávání partnerů pro nezávazný sex? To by mě opravdu v první moment nenapadlo, domnívala jsem se, že je to skvělá věc pro jiné aktivity. Ale pokud máte, ženy a dívky, podobnou zkušenost, stálo by to, myslím, za malou (psychologickou nebo dokonce sociologickou) studii, nebo aspoň za zajímavý článek.

SuE (20.10.2003, 16:57:39):
ICQ nemám ale mám podobnou zkušenost z xchatu, kde takoví podobní lezou i do specializované místnosti pro hru (njn, su závislák, já vím :-)).
Nakonec, byly o tom i nějaké weblogy, myslím Casanova je specialně o tom, jak ten dotyčný navazuje známosti na xchatu i když asi jen málo z tech pokusů skončilo reálnou schůzkou.
Ale na druhou stranu, hodně holek chodí třeba na xchat za tímhle účelem - "pokecat s klukama", tak se nediv, že to zkoušejí, někdy třeba jen z nudy.

didactylos (20.10.2003, 18:36:59 - WWW): nojo
to bude tím mým věkem, že jsem taková neznalá, protože to jsme samozřejmě dělat nemohly. A koneckonců, proč ne, je to jen technický prostředek a využívá ho každý podle svého gusta :o)

SuE (20.10.2003, 22:03:02):
heh, moc se tím věkem nevytahuj, tak moc zas asi nevedeš :-).
Někdy se z i těch návrhů vyvine moc zajímavý rozhovor, po vyjasnění pozic samozřejmě. Bývala zábava třeba v domově důchodců nebo 40+ na xchatu ale už to nějak utichlo, myslím proto, že se ti lidi sešli a poznali se "naživo". To kouzlo anonymity a vzájemných představ se ztratí, a navíc na takový pokec lidi chodí, když mají na něho chuť, takže, i když se nijak nestylizují, je jejich virtuální obraz od reality hodně odlišný. Na jednom srazu jsem kdysi byla a utvrdila jsem se v tom, že moc lidí je .. prostě na mě moc :-), a zároveň jsem i já mohla porovnat odlišnost mých představ a reality, ne nutně horší ale jiné.

mirun (24.10.2003, 12:55:07 - Mail - WWW): Nic si z toho nedělej
Já jsem chlap a zase dost často (v angličtině) dostávám zprávy "Chceš mě", "Ahoj, jsem z ňůjorku a mám to ráda" apod. Takže by ti nepomohla ani změna pohlaví. Na každou takovou zprávu je vhodné použít tlačítko "report spam" (oznámit obtěžující zprávu), ale jestli to skutečně někdo monitoruje, nevím.

Jana (11.01.2004, 20:53:20): na úchyly...
...je dobrý toto - poslat odpověď ve stylu "no jistě, už se na tebe těším, podívej se: http://piv.pivpiv.dk/" - pak už dá zaručeně pokoj. (radím: NEKLIKAT.) a jako pojistka se dá úchylovo číslo blokovat, aby od něj do budoucna už nic nepřišlo.


Přidání komentáře...

Vaše jméno:


Váš e-mail:


URL vašich stránek:


Nadpis:


Text:


   
None
None
Didactylos bude ráda, pokud cokoliv z jejich úvah použijete nebo využijete. Didactylos je totiž fikce, literární postava, takže žádná autorská práva nemá a ani nemůže mít. Noční úvahy opatřil kabátkem naopak nefiktivní Jirka Kouba.