Noèní úvahy
None

nemoci jako křížovka

13. ledna 2006, 20:44


Všem svým věrným čtenářům se omlouvám za dlouhé výpadky a upozorňuji, že budou pravděpodobně ještě delší. Od stíhání Pendolina mne napadli jacísi nepočítačoví viři, takže jsem většinu prosince strávila doma jako chytrá horákyně jen částečně zdravá, částečně nemocná, ale cítící se dost bídně. Od 5. ledna jsem byla v nemocnici, aby zjistili, co mi vlastně je (přiznám se, že jako přírodovědec mám ráda bádání, a to i tehdy, když jsem sama jeho objektem, prostě jakékoli bádání je zajímavé). Teď mne propustili z jednoho léčebného ústavu, aby předali štafetu jiným kolegům. Tak se tu zatím mějte pěkně.

linkuj.cz vybrali.sme.sk

Rubrika: poznámky  |  Autor: didactylos
Osobní komentáře prosím směrujte na email.


Komentáře

kryska (14.01.2006, 01:43:31):
tak to tedy držíme palce! Dávej nám na sebe pozor! Když už nic jiného, druhý takový blog tu nemáme a musíme si Tě opečovávat! :o)

ZAJÍMAVOSTI NA WEBU (22.01.2006, 15:57:21): ZAJÍMAVOSTI NA WEBU
Články o dějinách Opavska, Bruntálska a Novojičínska, obcích v této oblasti, zálesáctví, přírodě, pověstech z z této oblasti, spolu s rozhovory s pamětníky i s příběhy členů organizace Klub Dlouhá šavle najdete na stránkách http://kdsonline.bloguje.cz

Eva Janáčová (08.02.2006, 15:59:04):
Dobry den, drzim Vam moc palce.Cekam az se znovu ozvete...eva j.

Karamela (10.02.2006, 13:52:46 - Mail):
Moc ráda si "Vás" čtu, obdivuju Vaši píli a schopnosti texty přečíst a vyložit... Rychle se nám vraťte!



Přidání komentáře...

Vaše jméno:


Váš e-mail:


URL vašich stránek:


Nadpis:


Text:


   
None
None
Didactylos bude ráda, pokud cokoliv z jejich úvah použijete nebo využijete. Didactylos je totiž fikce, literární postava, takže žádná autorská práva nemá a ani nemůže mít. Noční úvahy opatřil kabátkem naopak nefiktivní Jirka Kouba.