Noèní úvahy
None

Návrat paralelních struktur

5. září 2007, 10:26


Paralelní struktury se znovu vrátily. Časové odstupy mezi jejich výskyty se zkracují a možnosti léčení se poněkud vyčerpávají. Takže je potřeba pomyslet na jedinou jistotu, kterou každý člověk má. Nejistý je jen čas, ale bude asi nejlíp využít té doby k úklidu vevnitř i kolem sebe. I blog by si úklid zasluhoval, tak dejte vědět, co byste na něm v nejbližší době chtěli mít, případně navrhněte, jak uspořádat to, co na něm je, aby Vám to k něčemu i do budoucna bylo.

linkuj.cz vybrali.sme.sk

Rubrika: poznámky  |  Autor: didactylos
Osobní komentáře prosím směrujte na email.


Komentáře

Len (06.09.2007, 14:55:30 - Mail):
neměň nic co se týká blogu... jen ty paralelní struktury zakonzervuj.. držím pěstičky

Saša (13.09.2007, 09:30:24 - WWW): Pomodlil jsem se za Vás
a ještě se pomodlím.
Mám ověřeno, že modlitba pomáhá.


didactylos (26.09.2007, 09:45:13): Děkuji
I když se to z religionistických příspěvků třeba nezdá, jsem věřící a vnímám Boží blízkost

iko (23.11.2007, 21:22:04): Je to skoda
a samozrejme TI prajem aspon trochu sa uzdravit, ale na blogu netreba menit nic; ked uz tak by bolo mozno cenne, keby si tu zanechala svedectvo o tom, ako prezivas to, co sa blizi, a ako sa Ti meni perspektiva pohladu na zivot. Mozno to znie kruto -- ale kazdeho z nas to caka, ale existuje o tom len malo informacii, takze ideme do toho nepripraveni.
Ale samozrejme este lepsie by bolo, keby si referovala o zlepsujucom sa stave.
Modlit sa nebudem, lebo nie som veriaci, ale v kazdom pripade Ti prajem, aby toto, co si pisala, bol len falosny poplach.


didactylos (10.01.2008, 14:28:35): ikovi
Se zpožděním reaguji na Tvůj komentář. Přemýšlela jsem o Tvém návrhu, ale připadá mi to jako vivisekce. Spíš naopak, po zralé úvaze a mnoha neuveřejněných příspěvcích jsem se rozhodla, že se nebudu rozepisovat o osobních pocitech, ale budu se věnovat jen religionistice. Fňukání jen v přísném soukromí, nejlíp o samotě.


Přidání komentáře...

Vaše jméno:


Váš e-mail:


URL vašich stránek:


Nadpis:


Text:


   
None
None
Didactylos bude ráda, pokud cokoliv z jejich úvah použijete nebo využijete. Didactylos je totiž fikce, literární postava, takže žádná autorská práva nemá a ani nemůže mít. Noční úvahy opatřil kabátkem naopak nefiktivní Jirka Kouba.