Noèní úvahy
None

nepravidelné tiché chvíle na práci a meditaci

2. listopadu 2003, 16:31


Měl by se tu dnes objevit rozvrh na další týden...

Ti, kteří mne znají, už ví, že kromě studia religionistiky a pečování o maminku taky pracuji jako OSVČ, sice to teď nemůže být na plný úvazek, ale práce mám na dané podmínky až dost. A s chorobičkami se všechno zdrželo. Zaplavil mne pocit absolutního nestíhání, mé neschopnosti a nesmyslnosti všeho konání. Takže nezbývá než se do práce pořádně dát, s pocitem se vyrovnat a smířit. Budu se tedy na blogu vyskytovat nepravidelně, jak mi čas dovolí. Mějte se tu zatím hezky! (vím, že budu mít určitě absťák, no prostě, hrozná závislost)

linkuj.cz vybrali.sme.sk

Rubrika: poznámky  |  Autor: didactylos
Osobní komentáře prosím směrujte na email.


Komentáře

SuE (03.11.2003, 08:37:10):
nezoufej,
-většina věcí, které se nestihnou, nikdy nespěchaly
- většina programů stejně zanikne, jak zastará systém (což je asi tak každé 4 roky), takže smysl v tom hledat stejně nelze
- neschopnost si jen namlouváš, protože kdybys byla neschopná, tak ani nevíš, co to je, protže by to byl setrvalý stav :-)
držím palce, ať se daří, teď mě totiž napadlo k těm posledním tématům pár provokativních otázek, a neřeknu, třeba, když se budeš užirat zvědavostí, rychleji se k blogu vrátíš.
njn, su potvora ale jen trošku :-))

didactylos (03.11.2003, 12:57:24): letem...
děkuji za podporu, zvědavá jsem strašně, takže se budu snažit. Další motivace k většímu výkonu. Taky kvůli uživatelům, to, co teď plichtím, je x-tá verze programu, který jsem začala dělat před osmi lety, je to součást většího systému, jakási jeho koncová výkladní skříň, uživatelé si už docela zvykli,že ho mají vždycky k dispozici a mohou se chlubit, snášeli se mnou v posledních letech i těžké chvíle, většinou s porozuměním a minimálním reptáním, takže si to nasazení rozhodně zaslouží. Vůbec asi dělám spíš trvalky, jeden ještě dnes užívaný simulační program má nezměněné fyzikální jádro starší než je průměrný český bloger (na to jsem taky nezřízeně pyšná, ale ono není až zas tak na co, prostě fyzika se nemění tak často jako účetnictví).

kryska (05.11.2003, 19:17:54): Ať ti to jde ood ruky!
Těším se na pokračování!


Přidání komentáře...

Vaše jméno:


Váš e-mail:


URL vašich stránek:


Nadpis:


Text:


   
None
None
Didactylos bude ráda, pokud cokoliv z jejich úvah použijete nebo využijete. Didactylos je totiž fikce, literární postava, takže žádná autorská práva nemá a ani nemůže mít. Noční úvahy opatřil kabátkem naopak nefiktivní Jirka Kouba.