Noèní úvahy
None

Brblog

15. března 2004, 18:20

Poznej sám sebe.

Byla jsem v sobotu na Brblogu. Předně chci poděkovat organizátorům, hlavně Arsinoe, která nesla jeho hlavní tíhu. Byla to akce veliká a starostí s ní bylo víc než dost.

Pro mne to bylo prvé vykročení z ulity Didactylího sudu. Musím přiznat, že jsem se nehorázně těšila, že se konečně poznám s lidmi, které jsem znala jen z jejich blogů, případně z komentářů na mém blogu. To se i stalo, dovedu teď k těm blogům, které čtu a jejichž autoři na Brblog přišli, přiřadit tváře i hlasy, vzhledem k počtu účastníků bylo těžké si víc popovídat. I tak si myslím, že jsem v průběhu setkání získala nové přátele a doufám, že jsem se s nimi v reálu neviděla naposledy.

Ale kupodivu nejcennější poznatek jsem asi získala o sobě samé. Těžko to dovedu popsat, ale měla jsem celou dobu, co jsem tam byla, pocit, že tam vlastně vůbec nepatřím. Zřejmě měla Márinka pravdu, když tvrdila, že blog musí být osobní. Můj blog není osobní, totiž jen ve skrovné míře, je to spíš studijní zápisník. A já jsem si naplno uvědomila, že opravdu nejsem blogerka. Nemohu říct, že bych se nebavila nebo dokonce nudila, nejsem taky ani jako Arthur misantrop, ale přesto jsem si připadla jako ryba vytažená z vody. Takové poznání má svou cenu a já už zůstanu ve svém sudu. Pokud se mnou budete chtít mluvit, jste kdykoli vítáni.

 

linkuj.cz vybrali.sme.sk

Rubrika: poznámky  |  Autor: didactylos
Osobní komentáře prosím směrujte na email.


Komentáře

depony (15.03.2004, 22:42:22 - Mail - WWW):
Nic si z toho nedělej. Nebylo to tebou, ale těma lidma. Všichni "naši" známí nakonec na sraz nadávali nebo o něm nemluvili kladně. Holt jsi tam nezapadla, stejně jako ostatní, kteří nepíšou knihu o impotentovi či se neznají od základní školy:))
takže hlavu vzhůru a šup do víru velkoměsta, sedí ti jiná společnost, je zbytečné se separovat do uzavřených skupin typu "blogeři" :))
měj se hezky:) a hlavně sílu Ti přeji:)


didactylos (16.03.2004, 07:37:17): 2 depony
fakulta mi sedí mnohem víc a tam rozhodně nemíním přestat chodit :o)

arsinoe (16.03.2004, 08:41:30):
Přesto jsem velmi ráda, že jsem Tě mohla poznat. Myslím, že akce takového rozsahu je skutečně trošku nesmysl ... i já dám příště přednost kvalitě před kvantitou. Stejně děkuji...



kryska (16.03.2004, 12:29:57):
Asi by ses divila, ale pro mě Tvůj blog osobní je. Mnohem víc, než mnoho těch, které si na osobní hrají.
Je mi líto, že jsme se nepotkaly.
A v Doupěti jsi samozřejmě vítaným hostem :o)))

Tokugawa (16.03.2004, 12:58:55 - WWW):
Komentář od krysky se mi líbí.
P.S.: milá didactylos, chystáš výýýhledově nězo o Japonsku?

Johanka (16.03.2004, 17:10:11):
Kryska má pravdu, každý blog je osobní, už samotným výběrem stylu a tématu o sobě člověk prozradí víc, než když píše o tom, co měl k obědu. :-)

didactylos (16.03.2004, 17:23:47): všem děkuji
byla jsem trochu smutná, ale dokázali jste mne úplně "rozjásat".
2 Tokugawa: samozřejmě, že chystám, hlavně svůj oblíbený zen. Ale i mytologie je zajímavá. Teď už se blížíme k buddhismu, tak by to nakonec nemělo být až tak moc výýýhledové. Měla bych si asi zopakovat svou malilinkatou začátečnickou znalost japonštiny (spíš neznalost), abych ty příspěvky mohla pro tebe uvádět stylově :o)


Shan (17.03.2004, 07:52:14):
Jo, prostě jen dál dělej to, co jsi dělala doposud. Proto sem přece chodíme.
Osobně mi tyto akce taky nesedí, nerad vycházím ze Skryté zahrady, ale myslím, že není nic špatného na dvoj- troj stranných setkání lidí, kteří si mají co říct...

Tokugawa (17.03.2004, 10:56:26 - WWW): Děkuji...
...Ti za těšení. Začnu stříhat metr (obzvlášť na tu mytologii, pokud máš na mysli šintó) A na japonský úvod se těším. Ty máš začátečnickou znalost, já mám začátečnickou znalost, to si budeme nádherně rozumět. Asi jako Maďar a Súdánec, kteří oba absolvovali rok výuky anglického jazyka na základní škole :o)

SuE (17.03.2004, 22:53:59 - WWW):
připojuji se ke krysce
(za prvé mě nic originálního nenapadá a za druhé s ní souhlasím)
V mém doupěti jsi taky vítaným hostem ale bojím se, že na hrátky s diablem tě asi nenalákám :-))

Tokugawa (18.03.2004, 08:07:10 - WWW): Pro SuE
Což o to, MĚ bys nalákala, jenže můj Diablo si nerozumí s mojí konfigurací...

kryska (18.03.2004, 17:09:37):
Jé, Didaktyle milý! Ty budeš psát i o buddhismu? I o mém milovaném Zenu?
Já se tak těším!!!! :o)


Přidání komentáře...

Vaše jméno:


Váš e-mail:


URL vašich stránek:


Nadpis:


Text:


   
None
None
Didactylos bude ráda, pokud cokoliv z jejich úvah použijete nebo využijete. Didactylos je totiž fikce, literární postava, takže žádná autorská práva nemá a ani nemůže mít. Noční úvahy opatřil kabátkem naopak nefiktivní Jirka Kouba.