Noèní úvahy
None

Jako zpomalený film

18. června 2004, 15:56


Jsem šťastná, že jsem naživu, ale rekonvalescence jde velice pomalu.

Nezvládám skoro nic, pokusila jsem se napsat si test z Kanaánu, ale myslím, že to dopadlo dost bídně. Uvidíme. Další zkoušky teď koncem června jsem si musela odhlásit a vyučujícím se omluvit, výpady z domu ještě nejsou nic pro mne. Výlet na fakultu jsem využila k domluvě na dalším postupu, budu si muset studium o rok prodloužit a k navazujícímu magisterskému studiu se přihlásit znovu v příštím roce. Ostatně není proč spěchat, jako pracující a zároveň studující důchodkyně si tak budu studia pořádně užívat.

Vám, svým milým čtenářům, se omlouvám, že jsem vás v poslední době tak zanedbávala. Budu mít snad teď víc času, žádné honění a pokusím se to napravit.

 

linkuj.cz vybrali.sme.sk

Rubrika: poznámky  |  Autor: didactylos
Osobní komentáře prosím směrujte na email.


Komentáře

kryska (18.06.2004, 19:12:55): V poho Didactyle!
Historie nám už nikomu neuteče, tak se dej do pořádku, pořádně si odpočiň a hlavně si s ničím nedělej starosti, tím míň s tím, jestli píšeš na svůj bložík dostatečně často :o)))
Ale už se na ta Tvá povídání těším ;o)))

SuE (18.06.2004, 22:35:04):
jasně, oni ti bohové jsou prej stejně věční, tak není kam spěchat :-)


Přidání komentáře...

Vaše jméno:


Váš e-mail:


URL vašich stránek:


Nadpis:


Text:


   
None
None
Didactylos bude ráda, pokud cokoliv z jejich úvah použijete nebo využijete. Didactylos je totiž fikce, literární postava, takže žádná autorská práva nemá a ani nemůže mít. Noční úvahy opatřil kabátkem naopak nefiktivní Jirka Kouba.