Noèní úvahy
None

Rozvrh

24. září 2003, 17:51


Několik organizačních poznámek...

Adam Javůrek píše diplomovou práci na téma Weblogy jako alternativní zdroj informací. Doufám, že jsem mluvila za nás všechny, když jsem mu slíbila naši spolupráci, pokud ji ovšem bude chtít a potřebovat.

S novým semestrem mi, zdá se, přibylo čtenářů. Musím konstatovat, že mne to opravdu těší, jenom si myslím, že třeba nezajímá všechno všechny, používejte tedy řazení do rubrik, snad se mi podařilo příspěvky roztřídit tematicky správně. A protože teď se stovkou nějakou chvíli debatujeme v komentářích k příspěvku z 21.8., chci naši debatu přenést raději sem, abychom nemuseli pořád lozit do archivu. Chci vycházet pravidelně, tedy pokud nedostanu mor, choleru nebo mne nepřejede tramvaj, a vždycky ve středu, kdy mám trochu volněji od domácích povinností, vám zhruba řeknu, co můžete tak asi očekávat v následujícím týdnu, změna programu ovšem vyhrazena. Takže asi takto: Slavnost nového ohně (předkolumbovská Amerika), co je podstatou prvního člověčího provinění (Starý zákon), příběh druhé Támar (Starý zákon), jak chápat sexuální zákazy a příkazy ve Starém zákoně (Starý zákon), stručná historie Sumerů
(starověký Přední východ), sumerština (starověký Přední východ), písařské školy (starověký Přední východ). Pokud budete mít nějaké téma, které by vás zajímalo, napište mi je do komentářů, pokud budu schopna příslušnou věc zjistit, nastudovat, určitě ji zařadím. Jakékoliv dotazy a připomínky vřele vítám.

 

linkuj.cz vybrali.sme.sk

Rubrika: poznámky  |  Autor: didactylos
Osobní komentáře prosím směrujte na email.


Komentáře

saybye (24.09.2003, 18:11:43 - WWW): Pokud jde o mě,
tak prozatím se budeš muset smířit s tím, že se budou moje komentáře objevovat u starších příspěvků, protože si procházím celý blog od začátku (jen doufám, že nové komentáře sleduješ...) :o)



Adam Javůrek (24.09.2003, 18:23:03 - Mail - WWW): Díky
Děkuji za případnou pomoc. Zatím to ovšem bohužel vypadá, že moje práce se nebude moci zaobirat českými weblogy.

(Na zahraničních blozích - zvláště amerických - se interakce mezi médii a blogy ukazuje lépe; navíc bych byl nucen občas zmiňovat sám sebe, což by mi bylo nepříjemné a nevím, jak by reagoval oponent :-))

didactylos (24.09.2003, 19:00:53): ovšem
2saybye: nu myslím, že jsem je zatím vždycky objevila, ale je to práce téměř detektivní
2Adam Javůrek: samozřejmě, když jsem to psala, nevěděla jsem, jak to téma bude vypadat. I tak budeme všichni držet palce, dokonce ještě víc, protože tohle je snad ještě náročnější, než jsem si to představovala, a myslím si, že výsledek bude pro mnohé zajímavý.


saybye (24.09.2003, 19:32:25 - WWW): nemusíš je hledat
1) Můžeš si je nechat zasílat emailem
2) na http://www.bloguje.cz/info.php?jmeno=didactylos máš výpis posledních 10 komentářů
3) já osobně mám Tvoje komentáře v RSS čtečce (http://www.bloguje.cz/blogy/didactylos/comments.xml)

didactylos (24.09.2003, 20:44:18): dík, to jsem nevěděla



Přidání komentáře...

Vaše jméno:


Váš e-mail:


URL vašich stránek:


Nadpis:


Text:


   
None
None
Didactylos bude ráda, pokud cokoliv z jejich úvah použijete nebo využijete. Didactylos je totiž fikce, literární postava, takže žádná autorská práva nemá a ani nemůže mít. Noční úvahy opatřil kabátkem naopak nefiktivní Jirka Kouba.